Lichte stadsfietsen van Gazelle

De essentie van kwaliteit

Over kronkelende paden in de stad of door de natuur. Het slimme ontwerp van onze speciale lichte stadsfietsen bieden extra comfort. Het lage gewicht maakt de fietsen wendbaarder en makkelijker mee te nemen in de auto. Ideaal als je er regelmatig op uit trekt met de fiets of af en toe de trap op moet.

Onze lichte stadsfietsen

Laag gewicht

Licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving. Door toepassing van lichtgewicht onderdelen rijden de lichte stadsfietsen van Gazelle stukken aangenamer.

Slim design

Gazelle heeft tot in de kleinste details gekeken naar gewichtsvermindering. Zo is het frame gemaakt van aluminium en zijn zelfs de boutjes en moeren goedgekeurd door onze gewichtsinspectie. Zonder in te boeten op kwaliteit.

Vol innovatie

De lichte fietsen van Gazelle zitten boordevol innovaties om jouw rit een stuk aangenamer te maken. Wat dacht je van automatische verlichting, Shimano Nexus versnellingen en een gesloten kettingkast met lekbescherming? En dit is slechts een kleine greep uit de grensverleggende technieken van Gazelle.

Laag gewicht stadsfietsen Gazelle

Chamonix C8

Sportief, compleet en licht!

Lees alles over de Chamonix C8

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}