Gazelle Cabby
Lichte, praktische en veilige bakfiets

Je kent ze wel; van die onhandige houten bakfietsen die overal in de weg staan en niet te parkeren zijn. Maar ze zijn wel handig om de kinderen te vervoeren. Ontdek de Cabby bakfiets van Gazelle. De bak is gemakkelijk in te klappen en te verwijderen, voor als er even geen kindjes aan boord zijn. En dankzij de stabiele dubbele pootstandaard kan iedereen veilig in- en uitstappen. Licht, praktisch en veilig!

Gazelle Cabby buitengewoon veilig

Buitengewoon veilig

De robuuste Cabby bakfiets van Gazelle vervoert met gemak drie kinderen. Dankzij de veiligheidsgordels blijft iedereen veilig zitten. En de stuurblokkering houdt de bakfiets stabiel. Zo geniet iedereen van een onbezorgde fietstocht. Buitengewoon veilig, zowel voor moeder als de kinderen. 

Cabby bakfiets onverwoestbaar

Onverwoestbaar

De Gazelle bakfiets is super stevig en praktisch onverwoestbaar. Dat is belangrijk als u met kinderen te maken heeft. Dankzij het oversized stalen frame, brede banden en stabiele dubbele standaard stapt iedereen veilig in en uit. Met de keiharde krasbestendige laklaag hoeft u niet bang te zijn voor roest.

Moederfiets lichtgewicht

Lichtgewicht

De lichtgewicht bakfiets van Gazelle is zo slim ontworpen dat u niet merkt dat u een bak voorop heeft. Het lichte ontwerp houdt de Cabby wendbaar en zorgt voor een lage weerstand tijdens het trappen. Zo rijdt u zelfs met een volle bak moeiteloos weg. e bak is gemakkelijk in te klappen en te verwijderen.

Bekijk onze Cabby bakfiets! 
Lichte, praktische en veilige moederfiets

Bekijk de Cabby

Review Cabby door Mammietalks

Mammietalks reviewde onze Gazelle Cabby Bakfiets. "Deze bakfiets is opvouwbaar en dus eenvoudig op te bergen. De fiets rijdt soepel en manoeuvreert eenvoudig. Ook past de Maxi-Cosi erop, door de speciale adapter. Het zadel is in hoogte te verstellen en er zitten 7 versnellingen op, hierdoor trapt de fiets erg licht en kun je, zelf met een volle bak, elke brug of heuvel op. Is deze bakfiets iets voor jou? Kijk snel en beslis zelf."

Bekijk al onze moederfietsen

Fietsen met kinderen stelt extra eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom heeft Gazelle een aantal speciale moederfietsen waarmee jullie zorgeloos op pad gaan. Ook geschikt voor vaders!

Bekijk onze moederfietsen!

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}