Vind de ideale fiets

Doorloop de stappen en ontdek welke fietsen bij jou passen.

Stap {{ steps.indexOf(currentStep) + 1 }} van {{ steps.length }}

Bij Gazelle vind je voortaan achter elke modelnaam een toevoeging die iets zegt over de uitvoering van de fiets.

Zo duiden we onze modellen met een gesloten, onderhoudsvrije kettingkast en naafversnelling aan als ‘Comfort’, herkenbaar aan de letter C.
Onze ‘Trekking’ fietsen, aangegeven met de letter T, hebben een kettingscherm en derailleur met extra veel versnellingen. Dan hebben we ook nog onze ‘Sportive Trekking’ modellen, aangeduid met de letter S. Deze fietsen zijn afgemonteerd met extra lichte onderdelen voor sportief gebruik.

{{ amountOfResults }} modellen gevonden Vorige stap Volgende stap Bekijk jouw ideale fiets

Vind de ideale fiets

Wij helpen je graag met het kiezen van de ideale fiets!

Welke fiets past bij jou? Wil je een dames- of een herenmodel? Misschien ben je er nog niet helemaal uit. In vier eenvoudige stappen helpen wij jou je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in onze handige fietskiezer jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Bij Gazelle vind je achter elke modelnaam een toevoeging die iets zegt over de uitvoering van de fiets. Zo duiden we onze modellen met een gesloten, onderhoudsvrije kettingkast en naafversnelling aan als ‘Comfort’, herkenbaar aan de letter C. Onze ‘Trekking’ fietsen, aangegeven met de letter T, hebben een kettingscherm en derailleur met extra veel versnellingen. Dan hebben we ook nog onze ‘Sportive Trekking’ modellen, aangeduid met de letter S. Deze fietsen zijn afgemonteerd met extra lichte onderdelen voor sportief gebruik.


Weet je nog niet welke fiets bij je past of wat voor soort fiets je zoekt? Doe dan inspiratie op en bekijk al onze fietsen.  

 

Fietsen van Gazelle

Welk type fiets past bij mij?


Razendsnel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of fluitend de heuvel op. Met een elektrische fiets van Gazelle heb je altijd perfect gezelschap. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve uitlaatklep.

Een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen; met de stadsfietsen van Gazelle geniet je van elke dagelijkse rit!

Verplaats je snel en makkelijk door de stad met onze lifestyle fietsen. Dankzij de stoere, brede banden en robuuste frame cruise je in stijl door de stad.

Op zoek naar de ideale sportieve metgezel tijdens lange toertochten? Het lichte gewicht, de vele versnellingen en slimme innovaties maken de trekkingfietsen van Gazelle tot sportieve kilometervreters.

Gazelle Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Het hoogwaardige assortiment koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht high end carbon of aluminium frames.

 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}