NuVinci Harmony Naaf

Wisselen van versnelling was nog nooit zo eenvoudig

Gazelle biedt handgeschakelde- en automatische NuVinci versnellingsnaven. Zo kan je ongestoord genieten van elke fietstocht. De slimme NuVinci versnellingsnaaf maakt schakelen eenvoudiger dan ooit. Nu kan je gewoon doortrappen tijdens het schakelen. De tandloze versnelling garandeert een soepele overgang van de ene versnelling in de ander. En dankzij de hermetisch afgesloten naaf is deze levenslang onderhoudsvrij.

Bekijk onze verschillende versnellingen!

NuVinci Harmony

Het handmatig wisselen van versnelling behoort met de automatische NuVinci Harmony versnellingsnaaf tot het verleden. Met deze slimme naaf fiets je altijd moeiteloos weg. En blijf je vervolgens ook makkelijk op snelheid. Zonder te schakelen. De NuVinci Harmony kiest automatisch de juiste versnelling en schakelt indien nodig zelf terug. Zo zit je gegarandeerd in de juiste versnelling. Dit maakt niet alleen je fietstocht aangenaam, maar zorgt ook voor efficiënt gebruik van de accu. De combinatie van een krachtige Bosch middenmotor, hoge actieradius en automatische versnelling maakt de NuVinci Harmony tot de perfecte allround e-bike.

NuVinci Harmony Naaf Gazelle

NuVinci Manual 

Houdt de controle in eigen hand met de NuVinci Manual. Je bepaalt zelf in welke versnelling je fietst. Dankzij de tandloze NuVinci versnellingsnaaf schakel je simpelweg tijdens het trappen. Zo trap je ongestoord door terwijl je zelf de weerstand bepaalt. Draai eenvoudig aan het handvat om van versnelling te wisselen. De NuVinci Manual is stijlvol en comfortabel, maar bovenal praktisch dankzij de extra lage instap.

De NuVinci Manual is leverbaar met een Bosch middenmotor of Panasonic voorwielmotor.
 

NuVinci Manual Gazelle

Wat is het verschil tussen een normale, een traploze en een automatische versnelling?

 

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}