Elektrische fietsmotoren van Gazelle

Wij kunnen allemaal af en toe een steuntje in de rug gebruiken. Dankzij de elektrische fietsen van Gazelle heb je een betrouwbare reisgenoot tijdens elke fietstocht. Of je nu iedere dag fietst, af en toe een tochtje maakt of van een fanatieke uitdaging houdt. Voor iedere wens biedt Gazelle een passende oplossing.

Weten hoe een e-bike werkt? Kijk hier! 

Middenmotor of voorwielmotor?

Een Gazelle met Panasonic voorwielmotor geeft een discreet een steuntje in de rug. Op zoek naar een wendbare krachtpatser? Dan is een Gazelle met Impulse- of Bosch middenmotor wellicht de oplossing. Ieder systeem heeft zijn eigen voordelen. En met ons ruime assortiment vind je altijd een fiets die bij je past.

Middenmotor

Moeiteloos een heuvel beklimmen, uitgerust aankomen op het werk of flexibel fietsen over kronkelende paden? Voor een Gazelle met middenmotor is geen uitdaging te groot. De lage plaatsing van de motor in het midden van de fiets maakt uw Gazelle wendbaar en zorgt zo voor optimale wegligging.

Lees meer over elektrische fietsen met middenmotor

Voorwielmotor

Wil je af en toe een steuntje in de rug zonder al te veel op te vallen? Kies dan onze elektrische fietsen met voorwielmotor. Dankzij het slimme design lijkt jouw Gazelle met voorwielmotor net een normale fiets. En fietst zelfs als een normale fiets met de motor uit. Daarnaast zijn de voorwielmotoren ook erg stil. Niemand die jouw hoort aankomen.

Lees meer over elektrische fietsen met voorwielmotor

Panasonic voorwielmotor

NuVinci Harmony naaf

Handmatig wisselen van versnelling behoort met de innovatieve NuVinci Harmony naaf tot het verleden. Met deze traploze versnellingsnaaf fietst je altijd moeiteloos weg om vervolgens ook makkelijk op snelheid te blijven. En dat zonder te schakelen.

Lees alles over de NuVinci Harmony Naaf >

Fiets sensoren

Het natuurlijke gevoel van ondersteuning op een e-bike van Gazelle wordt mede mogelijk gemaakt door de slimme sensoren. De innovatieve mechanismes bepalen de mate van elektrische trapondersteuning en daarmee de authentieke fietservaring.

Ontdek alles over onze slimme sensoren >

Hoe werkt een e-bike?

 

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}