De displays van Gazelle
Jouw persoonlijke fietscomputer

Op een elektrische fiets van Gazelle zit standaard een display. Zo zie je in één oogopslag hoe ver je gefietst hebt, hoe ver je nog kan fietsen en hoe snel je fietst. En dat is lang niet alles. Met sommige displays kan je eenvoudig navigeren of zelfs je smartphone opladen. Zo biedt Gazelle voor iedereen een passende oplossing.

Bosch display

Bosch Intuvia display

Het overzichtelijke middendisplay van de Bosch middenmotor bedien je eenvoudig met je handvat. Zo hoef je je handen niet te verplaatsen tijdens het bedienen. Dankzij de micro usb aansluiting laadt je tijdens het fietsen niet alleen jouw smartphone op, maar kan je ook eenvoudig navigeren via de fietscomputer. Dat is niet alleen veilig maar ook overzichtelijk.

Bosch Nyon display

Het Bosch Nyon display is de eerste all-in-one elektrische fietscomputer met geïntegreerde navigatie en is beschikbaar op een aantal van onze Bosch modellen. Het display is uitgerust met uitgebreide basisfuncties: navigatie, fitness en actuele informatie. Het navigatie-display kun je aanpassen aan je eigen voorkeuren. Het is mogelijk om 2D of 3D weergave te kiezen net als bij de bekende autonavigaties. De fiets-geoptimaliseerde routeberekening helpt om drukke wegen en omwegen te vermijden.

Dankzij een waterdichte, robuuste behuizing, kan dit display ook gebruikt worden op excursies in de regen en op off-road terrein. Een zeer goed leesbaar, transflective 4,3-inch kleurendisplay en een aparte controle-unit naast het handvat zorgen voor veiligheid en gebruiksgemak. Dit houdt beide handen op het stuur en stelt je in staat om alles goed in de gaten te houden tijdens het fietsen.

Het display kan worden aangepast aan je eigen behoeften door middel van de smartphone app: eBike Connect. Zo wordt het display van je fiets een verlengde van je smartphone. Dit biedt de mogelijkheid om tijdens het fietsen je smartphone te gebruiken om bijvoorbeeld te bellen of muziek af te spelen. 

Je vindt dit display op onze Ultimate T2i HM en Orange C8 HMB.

Bosch Purion display

Het Purion zijdisplay van Bosch is makkelijk en veilig te bedienen met de duim links aan het stuur. Het display en de bediening zitten samen in één apparaat. Met de eenvoudig te bedienen toetsen kunnen de ondersteunende fasen ingesteld worden (Off, Eco, Tour, Sport, Turbo). Het display kan vanuit elke hoek optimaal afgelezen worden en informeert je over de snelheid, totaal aantal kilometers, reikwijdte en afstand.

Dit display vindt je op onze Orange C7 HMB.

Impulse display

Het standaard display bij jouw Impulse middenmotor zit in het midden van het stuur. Dit overzichtelijke middendisplay bedien je eenvoudig met het handvat. Zo houdt je te allen tijde je handen aan het stuur. Wel zo veilig.

Midden display Impulse
Midden display Panasonic

Panasonic middendisplay

Bij een Panasonic voorwielmotor krijg je afhankelijk van het elektrische fietsmodel een zij- of middendisplay. Beiden zijn gemakkelijk te bedienen met de handvatten. Zo hoef je nooit meer je handen te verplaatsen wanneer je je fietscomputer wil besturen. Bovendien beschikt dit display over een micro-usb voor het opladen van jouw smartphone of navigatie via het scherm. De luxe fietscomputers van Panasonic zijn overal op voorbereid.

Panasonic zijdisplay

Bij een Panasonic voorwielmotor krijg je afhankelijk van het elektrische fietsmodel een zij- of middendisplay. Beiden zijn gemakkelijk te bedienen met de handvatten. Zo hoef je nooit meer je handen te verplaatsen wanneer je je fietscomputer wil besturen. Bovendien beschikt dit display over een micro-usb voor het opladen van jouw smartphone of navigatie via het scherm. De luxe fietscomputers van Panasonic zijn overal op voorbereid.

zijdisplay Panasonic

Shimano Steps display

Het standaard display bij jouw Shimano Steps middenmotor zit in het midden van het stuur. Dit overzichtelijke middendisplay bedien je eenvoudig met het handvat. Zo houdt je te allen tijde je handen aan het stuur. Wel zo veilig. Het display is afneembaar. 

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}