De displays van Gazelle
Jouw persoonlijke fietscomputer

Op een elektrische fiets van Gazelle zit standaard een display. Zo zie je in één oogopslag hoe ver je gefietst hebt, hoe ver je nog kan fietsen en hoe snel je fietst. En dat is lang niet alles. Met sommige displays kan je eenvoudig navigeren of zelfs je smartphone opladen. Zo biedt Gazelle voor iedereen een passende oplossing.

Bosch display

Bosch display

Het overzichtelijke middendisplay van de Bosch middenmotor bedien je eenvoudig met je handvat. Zo hoef je je handen niet te verplaatsen tijdens het bedienen. Dankzij de micro usb aansluiting laadt je tijdens het fietsen niet alleen jouw smartphone op, maar kan je ook eenvoudig navigeren via de fietscomputer. Dat is niet alleen veilig maar ook overzichtelijk.

Impulse display

Het standaard display bij jouw Impulse middenmotor zit in het midden van het stuur. Dit overzichtelijke middendisplay bedien je eenvoudig met het handvat. Zo houdt je te allen tijde je handen aan het stuur. Wel zo veilig.

Midden display Impulse
Midden display Panasonic

Panasonic middendisplay

Bij een Panasonic voorwielmotor krijg je afhankelijk van het elektrische fietsmodel een zij- of middendisplay. Beiden zijn gemakkelijk te bedienen met de handvatten. Zo hoef je nooit meer je handen te verplaatsen wanneer je je fietscomputer wil besturen. Bovendien beschikt dit display over een micro-usb voor het opladen van jouw smartphone of navigatie via het scherm. De luxe fietscomputers van Panasonic zijn overal op voorbereid.

Panasonic zijdisplay

Bij een Panasonic voorwielmotor krijg je afhankelijk van het elektrische fietsmodel een zij- of middendisplay. Beiden zijn gemakkelijk te bedienen met de handvatten. Zo hoef je nooit meer je handen te verplaatsen wanneer je je fietscomputer wil besturen. Bovendien beschikt dit display over een micro-usb voor het opladen van jouw smartphone of navigatie via het scherm. De luxe fietscomputers van Panasonic zijn overal op voorbereid.

zijdisplay Panasonic

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons complete Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}