Elektrische fietsen van Gazelle

Razendsnel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of fluitend de heuvel op. Met een elektrische fiets van Gazelle heb je altijd perfect gezelschap. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve uitlaatklep. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd een elektrische fiets die bij je past. En met de vertrouwde Gazelle-kwaliteit heb je gegarandeerd jarenlang fietsplezier.

Een fiets van Gazelle geeft je zin in fietsen.

Welke e-bike past bij mij? Wij helpen je kiezen!

Aanschaf van een elektrische fiets

Waar moet je op letten?

In het grote aanbod van elektrische fietsen is het soms moeilijk onderscheid te maken. Wij leggen je graag uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een e-bike. Zo weet je zeker dat je een Gazelle vindt die precies bij je past. Wel zo fijn, want een Gazelle gaat lang mee.

Bosch Middenmotor

Elektrische motoren

Middenmotor of voorwielmotor

Bij Gazelle kan je kiezen tussen een midden- of voorwielmotor. De middenmotoren zijn van Impulse, Shimano Steps of Bosch en de voorwielmotor van Panasonic. Ieder systeem heeft zijn eigen voordelen.

Bekijk welk elektrisch systeem bij jou past

Accu's

Bepaal zelf jouw actieradius

Met de elektrische fietsen van Gazelle bepaal je zelf hoe lang ja kan genieten van trapondersteuning. Dankzij het slimme ontwerp van de fietsen kun je kiezen uit meerdere accu’s. Ongeacht de e-bike. Zo vindt je gegarandeerd een Gazelle die bij je past. 

Bekijk onze accu's en actieradius

Accu en actieradius Gazelle

Fietscomputer

Inzicht in uw fietsgedrag

Met het overzichtelijke display op het stuur van jouw Gazelle zie je in één oogopslag alle belangrijke informatie. Hoe snel fiets je? Hoe ver kun je nog elektrisch fietsen? Hoe ver heb je gefietst? Onze displays geven antwoord.

Lees alles over onze displays

Versnellingsnaaf

Nog meer fietsplezier

Handmatig wisselen van versnelling behoort met de innovatieve NuVinci Harmony naaf tot het verleden. Met deze traploze versnellingsnaaf fiets je altijd moeiteloos weg om vervolgens ook makkelijk op snelheid te blijven. En dat zonder te schakelen.

Lees alles over de NuVinci Harmony naaf

EEN HELDER ASSORTIMENT

Vind gemakkelijk de juiste fiets

Het ruime aanbod elektrische fietsen van Gazelle biedt iedereen een passende oplossing. Maak je regelmatig een lange fietstocht door de natuur of naar het werk? Of heb je gewoon af en toe wat ondersteuning nodig bij wind tegen of met zware bagage? Bij ons vindt je altijd een passende e-bike. Voor een duidelijk overzicht van ons uitgebreide assortiment, hebben we alle elektrische fietsen onderverdeeld in drie categorieën.

Comfort: de allround e-bike

De Gazelle Comfort modellen vergen weinig onderhoud. Ideaal voor iedereen die een fiets wil zonder poespas. Onze Comfort fietsen bieden perfecte ondersteuning voor de dagelijkse fietstocht.

Comfort e-bikes >

Sportieve trekking

Het lichte gewicht, slimme innovaties en de vele versnellingen maken de Trekking-modellen van Gazelle tot sportieve kilometervreters. Deze lichtlopende fietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik of verre fietsvakanties.

Trekking e-bikes >

Lifestyle: slim design

Maak een verpletterende indruk met een Lifestyle fiets van Gazelle. Deze fietsen bieden niet alleen het comfort van een elektrische fiets, maar ook de uitstraling van een knap staaltje design. 

Lifestyle e-bikes >

Welk type e-bike past bij mij?

 

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}