Impulse middenmotor

Krachtige alleskunners

De Impulse middenmotor verzekert je van een geluidsarme fiets met perfecte rijeigenschappen. Dankzij de Shift Sensor schakel je altijd terwijl je trapt. Optimaal comfort, kracht en perfecte rijeigenschappen komen zo samen in één fiets.

Krachtige alleskunner

De krachtige alleskunner Impulse middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van maximaal 70 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. De fietsen met Impulse middenmotor beschikken over een Walk assist tot 6 km/uur. Fiets zorgeloos dankzij jouw Gazelle met Impulse middenmotor.

Bepaal zelf jouw actieradius

Hoe ver je met elektrische trapondersteuning kan fietsen, hangt in belangrijke mate af van het type accu. Bij aanschaf van een Gazelle HM met Impulse middenmotor heb je de keuze uit drie accu’s (zilver, goud of platina) met elk een andere capaciteit en bijbehorende actieradius, tot maximaal 160 km. De krachtige 4 ampère acculader zorgt voor een korte laadtijd en de magnetisch laadstekker zorgt voor het eenvoudig opladen van de accu.

Bekijk al onze accu's en bijbehorende actieradius

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}