E-bikes met Bosch middenmotor

Krachtig en robuust

Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle HM met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging.

Bosch middenmotor

Moeiteloos fietsen

De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 48 Nm tot maximaal 60 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. De fietsen met Bosch middenmotor beschikken over een Walk Assist tot 6 km/uur. Met de handige micro-usb aansluiting kun je navigeren via het display of zelfs jouw smartphone opladen. Fiets zorgeloos dankzij jouw Gazelle met Bosch middenmotor.

Standaard met zilveren accu

Hoe ver je met elektrische trapondersteuning kunt fietsen, hangt in belangrijke mate af van het type accu. De Bosch Active Line accu heeft een hoge actieradius tot maximaal 180 km en daardoor zorgt voor extra lang fietsplezier. Onze extra krachtige Speed e-bike CityZen Speed heeft een Bosch Performance Line accu met een actieradius tot 134 km.

Bekijk al onze accu's en bijbehorende actieradius

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}