Elektrische fietsen met middenmotor

Optimaal stuurgedrag

Moeiteloos een heuvel beklimmen, uitgerust aankomen op het werk of flexibel fietsen over kronkelende paden. Voor een Gazelle met middenmotor is geen uitdaging te groot. De lage plaatsing van de motor in het midden van de fiets maakt jouw Gazelle wendbaar en zorgt zo voor optimale wegligging. Je kunt kiezen uit twee motoren, Impulse en Bosch. Onze middenmotoren zijn bijzonder krachtig. Ideaal voor alledaags gebruik, woon-werkverkeer en sportieve(re) trekkingtochten.

Bosch middenmotor

Moeiteloos fietsen

De robuuste Bosch motor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 48 Nm tot maximaal 60 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.

Lees alles over de Bosch middenmotor

Shimano Steps middenmotor

Licht en krachtig

De lichte, krachtige Steps middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van maximaal 50 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.

Lees alles over de Shimano Steps middenmotor

Impulse middenmotor

Krachtige alleskunner

Het Impulse systeem van Gazelle voldoet aan alle wensen. De geruisloze technologie, Shift Sensor en Walk Assist zorgen voor een ongestoorde en ontspannen fietstocht. Dankzij de koppel van maar liefst 70 Nm blijft het slimme systeem krachtig ondersteunen op vlak én heuvelachtig terrein.

Lees alles over de Impulse middenmotor

NuVinci Harmony naaf

Handmatig wisselen van versnelling behoort met de innovatieve NuVinci Harmony naaf tot het verleden. Met deze traploze versnellingsnaaf fietst je altijd moeiteloos weg om vervolgens ook makkelijk op snelheid te blijven. En dat zonder te schakelen.

Lees alles over de NuVinci Harmony Naaf

Voorwielmotor

Wil je af en toe een steuntje in de rug zonder al te veel op te vallen? Kies dan voor onze elektrische fietsen met Panasonic voorwielmotor. Dankzij het slimme design lijkt jouw Gazelle elektrische fiets met voorwielmotor net op een normale fiets.

Ontdek alles over onze voorwielmotor 

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}