Elke Gazelle verdient een Gazelle dealer

Wij leggen de lat hoog bij Gazelle. Met maar één doel: fietsplezier! Daar hebben wij het vakkundige advies van de officiële Gazelle-dealer bij nodig. Niet elke fietsdetaillist kan zomaar Gazelle-dealer worden. Hij moet passen bij alles waar Gazelle voor staat.

Vind een fietsenwinkel bij jou in de buurt!

Een Gazelle-dealer bij jou in de buurt

Nieuwe Gazelle fietsen met een complete service en garantie koop je uitsluitend via de erkende vakhandel. Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle-dealer aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Je kan dan direct veilig aan het verkeer deelnemen.

Erkende Gazelle dealer

Officiële Gazelle-dealers

Gazelle-dealers krijgen trainingen over onze nieuwste producten, zodat zij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service. Deze kennis en service is belangrijk aangezien de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee. Uiteraard heeft de officiële Gazelle-dealer een uitgebreid Gazelle assortiment, inclusief onderdelen en accessoires. Dus je kan bij de Gazelle-dealer altijd rekenen op vakkundig advies en een fiets op maat.

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochures!

 

Bekijk en download onze brochures! 

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}